Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'nun komandolarına 'yangın' eğitimi
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda kahraman komandolar, yangın eğitimlerini tamamladı.
MUHTELİF İNŞAAT YAPI MALZEMESİ ALIMI
KASTAMONU JANDARMA KOMANDO EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
Jandarma Albay Gülhan Kılıç, görev başında
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı'na Jandarma Albay Gülhan Kılıç getirildi. Jandarma Albay Kılıç göreve başladı.
Kastamonu Jandarması’ndan ‘huzur’ uygulaması…
Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen “Türkiye Huzur Güven” uygulamasında farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Mehmet Albay’dan veda turları…
Artvin İl Jandarma Komutanı olarak atanan J. Kd. Albay Mehmet Çelik, veda ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Dallı'dan Albay Çelik'e veda ziyareti
Vali Meftun Dallı,Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı iken, Artvin İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Mehmet Çelik'e veda ziyaretinde bulundu.
Yaşar da Valilikte
Kastamonu Valisi olarak atanan Vali Meftun Dallı'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Kastamonu jandarması, zehir tacirlerine geçit vermiyor
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin il genelinde uyuşturucu kullanımı ve satışını önlemeye yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Binden fazla kişiye ulaştılar
Kastamonu’da tanık olduğu olaylardan etkilenen avukatın girişimleri ile hayata geçirilen proje çerçevesinde bir araya gelen kadınlar, çocukları suçtan uzak tutmak ve suça maruz kalmalarını önlemek için binden fazla kişiye eğitim verdi.
AĞIR YÜK RAFI ALIMI
KASTAMONU JANDARMA KOMANDO EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
“GARİP, 42 KAYIP ŞAHIS OLAYININ ARANMASINDA GÖREV ALDI”
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan arama kurtarma köpeği “Garip”, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede, yer tespiti yaparak birçok vatandaşın kurtarılmasını sağladı.
Mehmetçik’e taze kan
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde görev alarak büyük kahramanlık örneği gösteren ve Kastamonu'da 25 haftalık temel eğitimlerini tamamlayan 2 bin 525 uzman erbaş, yemin etti.
Depremde tahrip olan şehitliği, komandolar ve AFAD onardı
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde şehitlikte tahrip olan ve yıkılan mezar taşları, Kastamonu’dan bölgeye giden jandarma komando ve AFAD ekiplerince onarıldı.
Kıbrıs gazilerine, KKTC Milli Mücadele Madalyası
Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan 5 gaziye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Mücadele Madalyası takdim edildi.
Kullanılmayan ödenekler, 2 müdürlüğe aktarılacak
Belediye Meclisi aralık ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Komutanlar, Tapu Bölge’yi ziyaret etti
Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ve Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J. Alb. Mehmet Çelik, Tapu ve Kadastro 19. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Yeni İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden
Mücahit Avkıran'ın tuğgeneral rütbesi ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı olarak atanması sonrasında Kastamonu İl Jandarma Komutanı olarak Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Alb.Zafer Özden atandı.
Büyük Final Geldi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kastamonu Şubesi (TFFHGD) tarafından düzenlenen 6’ncı “Geleneksel Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvasında” final zamanı geldi.
Anlatırken gözyaşlarına boğuldu
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı bağlı ekipler, İnebolu’nun Evrenye köyünde, 27 Haziran’da yaşanan selde boğulmaktan son anda kurtarılan yaşlı vatandaşın evini de temizledi. Yaşlı adam, jandarmanın kendisi için koşturduğunu belirterek, gözyaşlarına boğuldu.
“En büyük teşekkür siz gençlere”
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kapanış programıyla sona erdi.
Komandolardan muhteşem gösteri
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu güzergahında düzenlenen “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” başladı. Bir kez daha o günleri hatırlamak için Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşların yapacağı tarihi yürüyüşe komando birlikleri ile jandarma ekipleri de katıldı.
'GÖL' Mezunları, iki yıl sonra buluşacak
1993 yılından bu yana her yıl iki defa bir araya gelen Göl Köy Eğitmen Kursu, Göl Köy Enstitüsü, Göl İlköğretmen Okulu, Göl Öğretmen Lisesi, Göl Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları, Covid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır buluşmalarını gerçekleştirememişti.
"Çocuklarımızın ve ailelerin yüzünü güldürmek bizim için onur"
3-17 yaş arası Tip 1 Diyabetli çocuklarda sağlıklı yaşam projesi kapsamında 70 adet şeker ölçüm cihazı dağıtım töreni dün yapıldı.
Vali Çakır'dan Hasan Demir Cami'nde inceleme
Vali Avni Çakır, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı yerleşkesinde yapımı devam eden Hasan Demir Camii inşaatında incelemelerde bulundu